Oferte Revelion

La Multi Ani 2022!

Gezur Krislinjden 2022!

Idah Saidan Wa Sanah Jadidah 2022!

Felices ano Nuevo 2022!

Tezze Iliniz Yahsi Olsun 2022!

Zorionak eta Urte Berri On 2022!

Shuvo Naba Barsha 2022!

Vesele Vanoce 2022!

OFERTE LA: restaurant club ballroom hotel Inscrie oferta

Detalii local Revelion Bucuresti 2022

REVELION 2022 LA Twilight Events

sigla

Muzică live de Revelion la World Trade Center LA Twilight Events

Piata Montreal nr. 10 (World Trade Center, Hotel Pullman) [HARTĂ] - Romexpo, Bucuresti

0732-506-611

DESPRE Twilight Events

Twilight Events - locatii primitoare, mancare delicioasa si servicii de calitate! Lauda de sine... Stim cu totii continuarea, asa ca decat sa ne laudam cu farmecul locatiilor noastre, cu savoarea meniurilor sau cu talentul de buni organizatori, am prefera sa veniti sa ne cunoasteti si sa vedeti locatia care vi se pare potrivita.

www.twilightevents.ro

REZERVĂ CHIAR ACUM PRIN TELEFON

Pentru orice detalii despre ofertă, sau pentru a rezerva locurile dorite la petrecerea noastră, vă rugăm să ne sunați la:

0732-506-611

Vino sa petreci alaturi de noi cu dans si voie buna, intr-o locatie exclusivista, alaturi de cei mai buni solisti LIVE (cu repertoriu romanesc si international) si o atmosfera de neegalat.

Muzica, distracția, mâncarea delicioasă nu vor lipsi.

REVELION 2022

Te asteptam cu delicioase preparate culinare, unde vom dansa si vom fredona melodii alaturi de MIHAELA CIOBANU, LUCIAN DARIE, RALUCA DAN, vom numara secundele pana la noul an si vom imparti multe alte surprize pe care le pregatim pentru noaptea dintre ani!

  • Mihaela Ciobanu
  • Lucian Darie
  • RALUCA DAN
  • DJ
  • Muzica live, folclor, cover DJ party
  • Cină festivă meniu la farfurie
  • Open bar in regim nelimitat
  • Parcare gratuită

Nu mai sta pe ganduri si rezerva un loc la telefon 0732-506-611!

Revelionul copiilor

Supraveghetor/ animator, proiector desene/ filme, boxe muzica speciala, loc special amenajat in sala alaturata petreceri de Revelion pentru adulți.

Meniu: Mini burgheri, mini pizza, degetele de pui, cartofi prăjiți, mini prăjiturele, soft drinks.

Preț 249 lei.

LAST MINUTE - ULTIMELE LOCURI

490 390 lei. Numaratoarea inversa a inceput!

Vino alaturi de prietenii tai si daca sunteti un grup de minim 12 persoane, veti beneficia de un DISCOUNT in valoare de 10%.

Incinta Pullman Hotel 4*, salon New York, Word Trade Center. Piata Montreal nr. 10, Bucuresti

Accesul pe baza de vaccine/test/trecut prin boala.

Cum petrecerea a fost pe cinste, va invitam la o gustoasa ciorba de potroace pe 1 IANUARIE 2023 (ca remediu pentru marea mahmureala :) Este placerea noastra sa va invitam si sa va servim in mod GRATUIT, la Old Mike Pub, str. Morilor nr 46, sector 3, zona Timpuri Noi, cu traditionala ciorba de potroace (exclusiv pentru clientii din seara revelionului). Este musai sa incercati!

„Potroaca înseamnă sărătură, o zeamă reparatorie de după nopţile cumplite ale Valaho-Balcaniei, care scoate veninul din beţivi, mahmureala din naşi şi untul din bucătari. E ciorba dimineţilor obosite şi înfrigurate de excese, panaceul valah, dezintoxicant al râurilor întunecate de rachiu şi de vin ce poluează noaptea perversă, sardanapalică şi aventuroasă a nunţii. Când guşti, trebuie să-ţi simţi coroana de păr zbârlindu-se. Închizi ochii şi strângi fălcile, aşteptând atent să vezi ce se întâmplă. Sorbitura acră şi fierbinte îţi răcoreşte deodată arşiţa lăuntrică. Şi atunci simţi nevoia să mai guşti o lingură, şi-apoi încă una, şi-ncă una”, descrie profesorul Curelea ciorba petrecăreţilor pe blogul său Moldova Culinaria.

>
Inapoi Lista cu oferte
Inscrie oferta pe site
Oferte revelion din toata Romania  Restaurante nunti Bucuresti