Oferte Revelion

La Multi Ani 2024!

Gezur Krislinjden 2024!

Idah Saidan Wa Sanah Jadidah 2024!

Felices ano Nuevo 2024!

Tezze Iliniz Yahsi Olsun 2024!

Zorionak eta Urte Berri On 2024!

Shuvo Naba Barsha 2024!

Vesele Vanoce 2024!

OFERTE LA: restaurant club ballroom hotel Inscrie oferta

Detalii local Revelion Bucuresti 2024

REVELION 2024 LA Lolu Forest Events

sigla

Revelion 2024 la cel mai nou salon din sud LA Lolu Forest Events

Șoseaua de Centură nr. 119 - Berceni, Bucuresti

0723-308-126

DESPRE Lolu Forest Events

Lolu Forest Events - locatia evenimentelor tale speciale, cu servicii de inalta calitate si preturi accesibile, pentru a transforma visurile tale in realitate.

Situata intr-o oaza linistita langa Padurea Craiului si convenabil amplasata pe centura Bucurestiului, la intrarea in comuna Berceni, Lolu Forest Events ofera un cadru perfect pentru orice ocazie. Cu o capacitate de la 60 pana la 200 de persoane, salonul nostru elegant este ideal pentru nunti, botezuri, majorate si multe altele.

www.loluevents.ro

REZERVĂ CHIAR ACUM PRIN TELEFON

Pentru orice detalii despre ofertă, sau pentru a rezerva locurile dorite la petrecerea noastră, vă rugăm să ne sunați la:

0723-308-126

Cu ocazia petrecerii de Revelion îți oferim o experiență memorabilă pentru a marca într-un mod spectaculos trecerea în noul an.

Cel mai nou salon de evenimente situat in sudul Bucurestiului oferă o atmosferă elegantă, meniuri fine si spectacol muzical de exceptie cu Mihai Gradisteanu si formatia sa.

Specialiștii noștri în organizare de evenimente te stau la dispoziție. Cu pasiune pentru ceea ce facem și o vastă experiență în organizarea de evenimente, garantăm că rezultatele vor fi pe măsura așteptărilor tale.

Muzică LIVE
Mihai Grădișteanu și formația sa
Bauturi rafinate
Open bar
450 399 lei

Cu o capacitate de 200 de persoane, vei putea invita toți cei dragi să sărbătorim împreună trecerea în noul an.

Contactează-ne și lasă petrecerea de Revelion în mâinile noastre. Suntem aici să îndeplinim dorințele tale și să asigurăm că trecerea în noul an va fi de neuitat. Vino să sărbătorim împreună în stilul tău preferat!

PREȚ PROMO

450 399 lei pentru adult, 195 lei pentru copil.

Echipa noastră de bucătari talentați va pregăti preparate culinare deosebite din cele mai proaspete ingrediente, iar ospatarii noștri profesioniști și amabili se vor asigura că vei fi servit cu atenție și promptitudine.

>
Inapoi Lista cu oferte
Inscrie oferta pe site
Oferte revelion din toata Romania  Restaurante nunti Bucuresti