Oferte Revelion

La Multi Ani 2020!

Gezur Krislinjden 2020!

I'd milad said oua sana saida 2020!

Idah Saidan Wa Sanah Jadidah 2020!

Felices ano Nuevo 2020!

Tezze Iliniz Yahsi Olsun 2020!

Zorionak eta Urte Berri On 2020!

Shuvo Naba Barsha 2020!

Vesele Vanoce 2020!

Boas Festas e Feliz Ano novo 2020!

Nedeleg laouen na bloavezh mat 2020!

OFERTE LA: restaurant club ballroom hotel Inscrie oferta

Detalii local Revelion Bucuresti 2020

REVELION 2020 LA Piano Ballroom

sigla

Party Fiesta Carnival 2020 LA Piano Ballroom

Sos. Pipera-Tunari nr. 1B, Ilfov [HARTĂ] - Pipera - Tunari, Bucuresti

0742-555-444, 0753-110-405, 0747-155-406

 REZERVĂRI / INFORMAȚII

Nume
Email
Telefon
Mesajul

DESPRE Piano Ballroom

Te invitam sa iei parte la o seara de neuitat alaturi de noi in saloanele Piano Ballroom, te asteapta muzica live numai buna pentru dans pana in zori. Decorul elegant si detaliile bine puse la punct de o echipa de profesionisti inseamna ca veti petrece noaptea dintre ani cu zambetul pe buze si ritmul in sange.

www.pianoballroom.ro

REZERVĂ CHIAR ACUM PRIN TELEFON

Pentru orice detalii despre ofertă, sau pentru a rezerva locurile dorite la petrecerea noastră, vă rugăm să ne sunați la:

0742-555-444, 0753-110-405, 0747-155-406

REZERVĂRI ȘI DETALII ONLINE

Dacă preferați să ne contactați prin intermediul site-ului, vă răspundem în cel mai scurt timp posibil:

Numele tău
Adresa email
Telefon
Mesajul

In seara dintre ani, TARAFUL DIDI BADOI v-a pregatit o multime de surprise! Au multiple participari la evenimente private in care au adus momente inedite de virtuozitate instrumentala, solistii aducand distractie si voie buna.

Repertoriul este alcatuit atat din piese internationale, de caffe-concert, valsuri sau tangouri, cat si traditional romanesc din toate zonele Romaniei. Intr-un recital deosebit alaturi de Rona Hartner, pe scena din Piata George Enescu, au cantat melodiile regretatei Amy Winehousepe cu ritmuri de rhythm and blues, soul and jazz.

Având de trei ani titulatura de trupa casei la Beraria H din București și susținând peste 100 de concerte în locație, Joy Band a fost formată în anul 2012 la inițiativa lui Mircea Elisei și Matei Varlam. Trupa a susținut cunoscutele concerte Romanian Nights, tributurile anuale Laura Stoica și Roxette și nu în ultimul rând diversele colaborări cu artiști ca Stefan Stan, Cristina Balan, Nicola, Aura, Oana Sîrbu și mulți alții.

Repertoriul bogat al Andreei Haisan da glas unor cantece care nu sunt interpretate de oricine si cu ajutorul acestui element reuseste sa creeze o atmosfera aproape magica si de neuitat menita sa faca din petrecerea dumneavoastra un eveniment unic. Este una dintre solistele care a reusit cel mai bine sa isi indeplineasca visul de a canta pentru romani.

Corina Badoi este o apariție încântătoare, iar vocea sa se poate caracteriza prin două cuvinte: talent si daruire. Vine dintr-o familie cu renume în muzica românească, iar glasul îi permite să cânte atât muzică uşoară, muzica internațională cat si folclor. Unul dintre show-urile prezentate este cel „Gipsy” alaturi de dansatori in costume cu specific. Carismatica si plăcută, Corina da un aer proaspăt pieselor vechi, îndrăgite de întreg auditoriul.

TARAFUL DIDI BADOI
JOY BAND
Andreea Haisan (salon Hall)
Grupul Perinita
Corina Badoi

INFO PRET

Pretul REVELIONULUI 2020 la Piano Ballroom este 320 lei în salonul Garden și 370 lei în salonul Events Hall.

Pentru grupuri de minim 10 persoane - 320 lei, respectiv 350 lei.

>
Inapoi Lista cu oferte
Inscrie oferta pe site
Oferte revelion din toata Romania  Restaurante nunti Bucuresti